56,00 zł
Cena netto: 45,53 zł
W sektorze gastronomii także wymagana jest odpowiednia odzież robocza. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom rynku, proponujemy różne fasony i modele odzieży gastronomicznej. Wszystkie bluzy, spodnie, koszulki czy czapki uszyte są z wytrzymałych tkani, przyjemnych dla ciała, a także trwałych.
Dla kogo przeznaczona jest odzież gastronomiczna?
- dla osób pracujących w restauracjach
- dla osób pracujących w barach
- dla praktykantów ze szkół gastronomicznych
- dla osób pracujących w stołówkach
Odzież ochronna w gastronomii pełni kluczową rolę w zapewnieniu higieny, bezpieczeństwa i profesjonalizmu w miejscach, gdzie przygotowywane są potrawy i obsługiwani klienci.
W gastronomii higiena jest kluczowa. Odzież ochronna, tak jak rękawice, fartuchy i nakrycia głowy, pomaga zapobiegać przenoszeniu zarazków i substancji z włosów lub ubrań pracownika na produkty spożywcze. Ponadto przez noszenie odzieży ochronnej pracownicy minimalizują ryzyko dostarczenia zanieczyszczeń do przygotowywanych potraw czy produktów spożywczych, co ma szczególne znaczenie w branży spożywczej.
W kuchni czy miejscach związanych z obsługą klienta, odzież robocza dla gastronomii może chronić pracowników przed poparzeniami, uszkodzeniami skóry lub kontaktami z gorącymi powierzchniami czy substancjami chemicznymi.
Odzież ochronna, tak jak spersonalizowane fartuchy czy nakrycia głowy, może pomóc w budowaniu profesjonalnego wizerunku miejsca gastronomicznego. To przekłada się na zaufanie klientów i pozytywne odczucia związane z obsługą.
Polecamy więc swoje usługi znakowania odzieży roboczej poprzez naniesienie wzoru wybranego przez Ciebie, dla jeszcze lepszego wizerunku Twojej firmy.